+31 655 326 909CONTACT

Redenen waarom je WordPress als Content Management Systeem moet kiezen.

Er zijn 7 belangrijke redenen waarom je WordPress moet kiezen in plaats van Joomla, Drupal of Wix.

1 Het is gratis.

Gratis is goed als u met een klein bedrijf werkt. Je zult nog steeds moeten betalen voor webhosting en misschien wil je een thema kopen in plaats van een gratis thema te gebruiken om het uiterlijk van je site te veranderen (daarover later meer), maar het WordPress CMS kost niets om te downloaden .

2 Het is eenvoudig

Ik ben geen technisch geleerde, maar ik heb verschillende WordPress-sites opgezet en het is echt zo eenvoudig om een ​​​​basissite draaiende te krijgen en er respectabel uit te zien. Om iets complexs te doen, kan wat lezen en gesprekken in de ondersteuningsforums nodig zijn, maar voor de meeste nieuwe site-eigenaren is het in een paar minuten van nul naar website gaan meer dan genoeg.

3. Flexibel in ontwerp

Snel voor google

Geschikt voor alle apparaten

6. Community

Dertig procent van alle websites draait op WordPress en heeft een aandeel van 60% in de CMS-markt. Het aantal mensen dat WordPress gebruikt, betekent dat als je een probleem of een vraag hebt, de kans groot is dat er een antwoord op je wacht in een van de WordPress-ondersteunings- of ontwikkelaarsforums .

Het betekent ook dat als u ooit het onderhoud, de inhoud of het ontwerp van uw site wilt uitbesteden, er tal van ontwikkelaars, schrijvers, redacteuren en ontwerpers zijn die weten hoe het CMS van uw site werkt.

Overdraagbaar

SEO build-in

Webshops

Plugins

Andere interessante onderwerpen

Zin in samenwerken? 

Wil je een vraag stellen? Wil je samenwerken? Stuur een e-mail of laat hier een bericht achter, en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

vragen@studiomike.nl

Kantoor
H.F. Dresselhuisstraat 17
9693 AK 
Bad Nieuweschans
Provincie Groningen

Geef jouw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2016 - 2021   -   All Rights Reserved
pencilenvelopegraduation-hatcamerausersphone-handsetmap-markerscreenbubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram