+31 655 326 909CONTACT

Er worden dagelijks meer dan 500 sites gebouwd met WordPress 

Versus 60-80 per dag die worden gebouwd op beheerde platformen zoals Shopify of Squarespace. 
WordPress is de motor van 30% van de Top 1000 websites.
Afspreken? Ik hoor namelijk graag waar jij wel wat hulp kunt gebruiken!
Deze topwebsites zijn bijvoorbeeld The New York Times, Spotify, TechCrunch, de website van het Witte Huis, BBC America en zelfs de Facebook Newsroom! Het feit dat WordPress goed werkt voor al deze verschillende entiteiten is een bewijs van hoe flexibel het is.

 WordPress kan effectief fungeren als de backend voor veel verschillende soorten websites, inclusief persoonlijke blogs, nieuwswebsites, portfolios en e-commerce websites.
Er worden ongeveer 17 blogposts per seconde gepubliceerd met WordPress, en als je ooit twijfelt aan de populariteit van WordPress, weet dan dat er maandelijks 37 miljoen zoekopdrachten wereldwijd worden gedaan voor de term ‘WordPress’. 

Bovendien laten real-time WordPress-activiteit gegevens zien dat er elke maand meer dan 400 miljoen mensen meer dan 20 miljard WordPress-pagina’s bekijken. Dat betekend dat Wordpress websites gewoon goed werk leveren!
Bron Kinsta: https://kinsta.com/nl/blog/wordpress-statistieken/

Meer over mij

Mijn grote voorbeeld is Simon Sinek. Zijn presentatie over "The Golden Circle" heeft mij gefascineerd en dient regelmatig als basis om exact te begrijpen wat er ontworpen moet worden.
Waarom doe je wat je doet? Als je het antwoord op deze vraag uit je mouw kunt schudden, ben je goed bezig. Maar het blijkt dat veel ondernemers liever praten over wat ze doen of wat zemaken.  De vraag: wat doe je graag of wat maak je? is wel iets anders. Wat je doet of maakt is ook belangrijk, maar raakt niet de kern van jouw passie. En daar ben ik naar op zoek.

Waarom maak je iets? Waarom doe je iets? Waarom wil je iets bereiken? De antwoorden kunnen divers zijn. Wat is jouw antwoord? 

Mijn doel is het helpen van mkb-ondernemers of  zzp-ers die starten met hun eigen bedrijf. Het maakt mij gelukkig om te zien dat een ondernemer succes heeft. Als ik met mijn 30 jaar ervaring kan bijdragen, dan wordt ik daar best blij van.
Het starten van een bedrijf gaat samen met heel vragen zoals wat wordt mijn tarief, hoe ga ik klanten vinden, hoe moet ik factureren, hoe regel ik een website? Hoe stel ik een koppeling tussen Facebook en mijn website in?  Mijn passie ligt bij het helpen naar het zoeken naar deze antwoorden. 

Er is overlap waar alle ondernemers mee te maken krijgen. En daar kan ik mijn ervaring inzetten. Ik bouw niet zomaar een website voor jou, ik onderzoek grondig waar jouw bedrijf mee geholpen is, en dan pas begin ik met ontwerpen en bouwen! 

Praat vrijblijvend met mij en ik help je op weg met je website, huisstijl, logo of reclame-uitingen. Vertel me het verhaal en jouw: waarom doe je wat je doet?!

Tevreden klanten

  • Mike is een geduldige man die zo goed kan luisteren. Zijn doortastend optreden geeft me een veilig en vertrouwd gevoel dat onze site in goede handen is. Het meedenken wordt in het bijzonder gewaardeerd. Toppertje! 

    Nicky Ouweneel

  • Smile spoke total few great had never their too. Amongst moments do in arrived at my replied. Fat weddings servants but man believed prospect.

    SUZETTE IVES

  • You vexed shy mirth now noise. Talked him people valley add use her depend letter. Allowance too applauded now way something recommend.

    GLEN HALLOWAY

© Copyright 2016 - 2021   -   All Rights Reserved
pencilenvelopegraduation-hatcamerausersphone-handsetmap-markerscreenbubble